torstai 1. joulukuuta 2011

Koko viikko odotusta.






Koko viikon olen odottanut yhtä päivää, lauantaita. Tuntuu että jokainen päivä tällä viikolla on ollut vain maanantai, tylsä, yllätyksetön ja eteen päin menemisen odotusta täynnä. Mutta mitä sen sijaan tapahtuu viikonloppuna? Potkin tuon vielä nurkissa pyörivän exän pihalle ja järjestän juhlat. Juhlista tulevat ihanat! Mukavaa seuraa, kauniita naisia (sinkkuja ja lesboja ja bissejä wuhuu!), viinaksia, pelejä ja vapaus kutsua yö luokseen. Odotukseni palkitaan, olen siitä varma.

Nyt tulee myös ensimmäinen kerta, kun lähden kaupunkiin saalistamaan. Voi kuulostaa brutaalilta, mutta niin aion tehdä. Tuntuu että maailma on aukeamassa eteeni kaikkine mahdollisuuksineen. Miten iskeä nainen ja välttyä vihaisen tyttöystävän raivosta ja tuopista päässä? Mistä tuntea signaalit joita sinkku tyttö lähettää halutessaan seuraa? Syteen tai saveen aijon testata iskutaitojani, jos tilaisuus sattuu!

Iltani menevät miettiessä mikä meni pieleen tämän ihanan naisen kohdalla. Olen päätynyt tulokseen, että vika ei välttämättä ole minussa, niin hurjalta kuin se kuulostaakin ettei minussa ole kaikki maailman vika. Minulla ei ole kiire mihinkään. Paljon emme ole olleet yhteyksissä, vähän kuitenkin. Tiedän että lauantaina tapaamme. Iltani menevät myös edelleen haaveillessa suudelmista, kosketuksista ja kuluttamalla pornoa ja ilotyötä sormille. Haaveilen tulevasta omasta kodista, järjestelmällisyydestä ja kaikista elämän mahdollisuuksista.

Tällä viikolla kävin myös tärkeässä paikassa eli sukupuolitautitesteissä. Minusta jokaisen itsestään huolehtivan ihmisen pitäisi säännöllisesti testata tämä itsensä ja seksikumppaniensa takia. Ilmainen, nopea ja varmuutta antava testi tuo taas hyvän mielen. Enää en häpeile testin tekemistä, mutta olenkin tehnyt sen melkein vuosittain täysi-ikäisyydestä asti.

ps. 1kk sinkkuna, hurjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti