tiistai 7. helmikuuta 2012

Miksi et voi olla rehellinen?



Vaikka kuinka itselleen tolkuttaisiin, että deittailussa voi käydä huonosti ja siitä selviää eteenpäin aina kävi miten kävi, jossain kohtaa todennäköisesti sattuu sydämeen.

Kyllähän sen näki jo kauas, että tässä on riskinsä mutta kuunteliko sitä intuitiota? No ei kuunnellut kun haluaisi uskoa ihmisiin ja niiden kasvuun ja kehitykseen. Kaikki varmaan arvaavatkin tässä vaiheessa kenestä ja mistä on kysymys, Denialista.

Ristiriitaista viestintää. Antaa ymmärtää että on tunteita ja ajatuksia, peruu ja peruuttaa. Lauantaina kävi semmoinen tapaus sitten lopulta, että tunnen itseni loukatuksi. Kutsu kävi juhliin ja kun sinne saavuin sai vastaan kylmää henkäystä. Koska olen mitä olen kysyin suoraan, että etkö olisi tahtonut mun tulevan? Vastaus oli että en oikeastaan. Kertoisiko joku minun ymmärtämättömälle päälleni, että miksi ei voi kunnioittaa toista ihmistä edes sen vertaa, että sanoo ei ja suoraan mitä ajattelee? Luulin että tässä vaiheessa oltaisiin voitu jättää jo se yläaste taakse. Suorien sanojen jälkeen lähdin kyyneleet valuen poskilla, ei siksi että menetän ihmisen, vaan nöyryytys tuntuu pahimmalta.

Aamulla herään krapulaan, kuumeeseen ja kurkkukipuun sekä viestiin: "Myönnän, käyttäydyin kusipäisesti. Anteeksi." En vastannut mitään.

Helppo päästää ihminen kasvamaan moisen keskeneräisyyden kanssa. En ole valmis ottamaan elämääni totaalisen rikkinäistä ja keskeneräistä ihmistä, vaikka en itsekään ole ehjä olen hallinassa ja tiedostava. Samalla ihanaa huomata kuinka helppo on luottaa omaan pohjaan, onnellisuuteen ja siihen kuinka olen sinut itseni kanssa ja tiedän mitä haluan. Minusta paistaa ympäristöön itsevarmaa ja määrätietoista energiaa, se tuntuu hyvälle.

En tahtoisi myöntää että minuun sattuu ihmisten typeryys, mutta aina se tuntuu yhtä pahalle.

Tilannekatsaus:

*Denial jätetty menneeseen, moikkaan jos tapaan. Pikkukalat vielä järveen kasvamaan.
*Torstaina treffit Mysterion kanssa. Seuraavana päivänä ei menoa. Odotukset suht korkealla ja toivon, että luvassa olisi ällöttävää lesbosiirappia.
*Kuvioihin astumassa hiljaa hiipien nainen jota voimme kutsua objektiiviksi. Vanhempi, mielenkiintoinen ja sympaattinen nainen. Keskusteltu tapaamisesta livenä.
-negatiivisia asioita välimatka, vai onko sittenkään?

1 kommentti:

  1. Tuttua puuroa. Annetaan ymmärtää, mutta ei ymmärretä antaa... kuvauksesi pikkukalasta on juurikin aika sopiva. Kauniitahan ne on, mutta eivät selviä suurten kalojen joukossa. :-)

    VastaaPoista