tiistai 28. helmikuuta 2012

Kinky kinky... raipattu kinkku.




Mistä on tuhmat tytöt tehty?

Raipoista, kepeistä, käsikahleista, köydestä, alistumisesta, punaisista pakaroista, hampaan jäljistä pitkin kehoa, nöyryytyksestä, pelosta, mustelmista, poski lyönneistä, märistä alushousuista, verestä, pornosta, nahasta, lateksista, koroista ja korseteista.

Niistä on tuhmat tytöt tehty!

Asetun mukavasti ja kaivan ajatuksistani kuvan rehtorista ja koulutytöstä, nunnaluostarista, raipan iskuista, kuristamisesta... Ja taas saan järisyttävän orgasmin. Minä olen sellainen tuhma tyttö. Vuosien saatossa olen huomannut että äärimmäiseen ekstaasiin tarvitaan kipua ja alistumista, tämä on taas niitä tekijöitä, jotka hämmentävät tätäkin sinkkuuden soppaa entisestään. Mistä sitä löytäisi sen ihanan domme naisen, joka tulis ja pistäis nartun ruotuun?

Kun seksi on ollut epätyydyttävää vuosia, sinkkuuden alttarilla kaikki nämä asiat korostuu entisestään. Palaan vanhoihin suhteisiin joissa tämä asia on toiminut, kaikki muu pissinyt silmään. Vaniljainen seksi osaa olla kaunista, mutta kipu henkisellä ja fyysisellä tasolla ylittää glorious määritelmät.

Olen kinkykaapissa. Harvapa osaisi ikinä aavistaa saatikka uskoisi. Minä hekumoin salassa. Minun omassa mustassa, kieroutuneessa, verisessä, brutaalissa maailmassani.

Ruoska tuo ihana nainen käveli hiukan ohi mennen elämääni. Vaikea keskittyä, tulee kuuma, tulee kauhun väristyksiä, tulee märät alushousut. Pelkään sen olevan vain ohi kiitävä hetki, pelkään että en saa sinua millään tasolla lähelleni. Kun näen nimesi tietokoneeni ruudulla rintaani puristaa, ei ahdistuksesta vaan puhtaasta kiihkosta.

Voisitko olla minun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti