torstai 17. marraskuuta 2011

Seksuaalinen turhautuminen.


Seksi, tuo minulle niin tärkeä asia. Suurimmalle osalle todennäköisesti kovinkin tärkeää. Nautin seksistä ja sen tuomista monista ulottuvuuksista. Olen viimeksi saanut oikeasti tyydyttävää seksiä vuonna 2007. Alan olla pikkuhiljaa turhautunut.

Leikittelin ajatuksella mieheni kanssa vapaasta suhteesta tai jopa polyamorista, minulla oli jopa lupa loppu vaiheessa seksiin naisen kanssa, mutta miten kävikään? Huomasin olevani yksiavioinen. Vaikka olenkin varsin huikentelevainen hupakko sinkkuna, olen näköjään myös uskollinen, sitoutuva ja rehellinen parisuhteessa. Jos lupaudun jonkun ihmisen elämään niin siinä olen.

Kun eropäätös on tehty on minun haluni ruvenneet hyrräämään.Tuottaa vaikeuksia kävellä kaupungilla ja käydä kahviloissa, koska on niin paljon kauniita naisia. Puheeni pätkii, ajatukseni ei toimi ja naamallani helähtelee punastumisen häive. Punttisalilla häpeillen tuijotan vain lattiaan tai seinään, etten vilkuilisi niitä kuumia naisia.

Suomeksi: haluan seksiä jumalauta! Läheisyyttä ja kosketusta. Onneksi olen hiukan huolimaton nainen ja en usko, että pikkuiset suhteet jonkun ihanan kanssa olisi ongelmaksi minun periaatteilleni. Kunhan ollaan vain rehellisiä kaikille osapuolille. Tuntuu että kuitenkin haluan ensin selvittää ajatukset itselleni ja toipua tarpeeksi. Myös tämä lesbouden sulattelu tarvitsee aikansa.

Runkkaamiseen pornon parissa kuluu kiva siivu arjestani. Eikös ole romanttista? ;)

ps. Olen kirjoitellut yhden tytön kanssa tässä ihan kaveripohjalta, mutta vatsassani tuntuu kuplintaa... Eihän sitä koskaan tiedä..?

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä! pää pilviin ja jalat kattoo kohden! Annat mennä vain minne virta vie ja ole hurmoksessa!


    Nauti kuplista mahassa. Nauti punasista poskista.

    VastaaPoista