perjantai 18. marraskuuta 2011

Sinkkuuden maailmaan tutustuminen


Kun on erottu kunnolla ja eroa puitu jo paljon ennen lopullista päätöstä, jossakin vaiheessa alkaa miettimään ympäröivää maailmaa ja sen tarjontaa. Alkaa tajuamaan kokonaista ihmismerta, johon voisi ehkä heitellä hiukan verkkoja. Olen miettinyt tänään kysymystä kuinka kauan pitäisi odottaa eron jälkeen, että voisi esim. harrastaa toisen ihmisen kanssa seksiä tai mennä jopa treffeille? Päädyin vastaukseen, että silloin kun se tuntuu hyvälle.

Kyllä naisen suun saa leveälle hymylle pieni ja sievä flirttailu ja järkevä keskustelu uuden ihmisen kanssa. Tuntee oikeutetuksi tuntea noita kauniita pieniä hetkiä, jotka voi säilöä sydämeen pimeiden iltojen varalle.

Tullut myös mietittyä kysymystä millaisista tytöistä sitä tykkää, vai onko itsellään jotain tiettyä tyyliä. Taidan olla semmoinen perustylsä ja ihastun persoonaan. Joku kokonaisuus ihmisen eleissä, tyylissä, intresseissä ja sanoissa saa syttymään ja kovaa. Itse en jaottele naisissa ihastuksiani naiselliseen tai poikamaiseen, sytyn molemmista. Joku hassu on kuitenkin että en innostu kovin rimpuloista. Joko hiukan naisellista pyöreyttä tai sitten lihaksia, laihuus ei ole minua viehättävä ominaisuus. Älykkyys ja tietynlainen itsetietoisuus on kovin seksikästä. samaan aikaan herkkyys ja elämänkatsomus saa kintut veteliksi. Jos aletaan luettelemaan ulkonäkö seikkoja olen tissi ja reisinaisia. Tsekkaan usein kadulla naisten reisiä, pillifarkkumuoti oli minun meilestäni oikein tervetullut trendi.

Olisi kiva päästä vähän kokeilemaan taitojaan tuonne kentälle, pitänee varata joku aika sille että lähtee hiukan juhlafiiliksillä liikenteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti